img Wij hebben de beste smartengeld experts in heel Nederland en adviseren u kosteloos

Smartengeld voor beveiliger op de tram

Smartengeld voor u als beveiliger? Wanneer u letselschade heeft opgelopen als beveiliger dan bent op deze website aan het beste adres. Wij geven u gratis advies omtrent het verhalen van letselschade en treden zelfs helemaal gratis voor u op als belangenbehartiger als wij uw zaak in behandeling nemen. De experts van de VLB zijn zeer ervaren in het claimen van smartengeld na een ongeluk of misdrijf met letselschade als gevolg. Wij nemen u al het – juridische en vervelende – werk uit handen zodat u kunt rekenen op een maximale vergoeding en zich optimaal kunt concentreren op uw herstel. Wel zo prettig.

U kunt hieronder direct een praktijkverhaal lezen of eerst uw kansen op smartengeld testen d.m.v. onze unieke SMARTENGELDTEST!

Wat is de beveiliger overkomen?

In januari 2010 is Gerard v L werkzaam als beveiliger op de avondtram in de regio Rotterdam. Het loopt tegen het einde van de avond en zijn dienst zit er bijna op wanneer er een duister uitziend figuur de tram binnenstapt. Iedereen voelt gelijk een soort gevoel van onbehagen door de tram gaan. De man – met muts en capuchon – gedraagt zich bij het zien van de beveiliger erg schuchter en maakt zichzelf verdacht. Gerard besluit de man te vragen om zijn vervoersbewijs en stapt op hem af.

Dan – zonder duidelijke aanleiding – vliegt de passagier Gerard naar de keel waarop Gerard uit noodweer een klap uitdeelt om de man van zich af te houden. De man trekt hierop een mes en steektGerard tot 5 maal toe in zijn buikstreek. Terwijl de beveiliger op de grond valt komen andere passagiers in actie en overmeesteren de agressieve man. De beveiliger is er slecht aan toe en besluit om een schadevergoeding te verhalen op de dader.

Welke letselschade heeft de beveiliger opgelopen

De steekpartij heeft bij beveiliger Gerard een aanzienlijk letsel veroorzaakt en hij heeft daar voor lange tijd lichamelijke en psychische schade aan overgehouden. Smartengeld in dit geval is dan ook op zijn plaats. Het letsel bestaat uit:

  • Letsel aan buikspieren.
  • Cosmetische schade (littekens).
  • Verminderd functioneren van benen.
  • Concentratieverlies.
  • Moeite met grotere mensenmassa’s.

Een deel van het letsel is permanent en daarnaast is er nog een buikoperatie uitgevoerd waardoor Gerard een aantal dagen in het ziekenhuis heeft moeten verblijven.

Het smartengeld dat in deze zaak is toegekend.

Het hof heeft Gerard een smartengeldbedrag toegekend van €4.000,- omdat het zeer aannemelijk is dat hij is aangeraakt in zijn persoon en persoonlijk leven. Tevens wordt er rekening gehouden met de opname in het ziekenhuis en de uitspreken in vergelijkbare gevallen. Dat het smartengeld niet hoger is, is o.a. te wijten aan het risico dat zijn functie met zich meebrengt.

Bent u ook slachtoffer van letselschade? Neem dan NU CONTACT op voor een eerste GRATIS advies of doe de SMARTENGELDTEST!

<
Nuttig? Deel artikel: