img Wij hebben de beste smartengeld experts in heel Nederland en adviseren u kosteloos

Smartengeld bij bedrijfsongeval en ongeluk op het werk

smartengeld_na_bedrijfsongevalStel: U bent slachtoffer geworden van een bedrijfsongeval met letselschade als gevolg. Dan ervaart u veel (financieel) leed dat veel impact heeft op uw dagelijks leven. Niet alleen lichamelijk heeft u ongemakken van het letsel, maar ook mentaal is het zwaar. In dat geval heeft u recht op een schadevergoeding – ook wel smartengeld genaamd. De bij ons aangesloten specialisten kunnen u gratis helpen om een rechtmatige vergoeding te ontvangen bij een ongeval op het werk. In elk geval is ons eerste advies voor u altijd GRATIS.

Nemen wij uw zaak in behandeling dan geven wij U de garantie dat onze juridische bijstand voor u verder kosteloos zijn. De kosten van onze specialisten worden direct berekend aan de verantwoordelijke partij voor uw letsel. Deze is bij de wet verplicht om deze te betalen waardoor u NOOIT een factuur te zien krijgt. U kunt zich richten op het herstel van het bedrijfsongeval en wij doen de rest. Wel zo prettig.

Voorbeelden smartengeld bedrijfsongeval

per jaar worden er duizenden uitspraken gedaan m.b.t. smartengeld in geval van een bedrijfsongeluk. Om u een idee te geven welke smartengeld bedragen hierbij worden uitgekeerd geven wij hieronder een opsomming van 3 voorbeelden.

Man, 37 jaar

Bedrijfsongeval: door storing van slagboom stond deze 90 graden gedraaid en gericht op voertuigen die parkeerterrein wilden verlaten, Mede door laagstaande zon was slagboom nauwelijks zichtbaar en heeft deze zich door de voorruit van de auto van de man geboord en de man in zijn strottenhoofd geraakt, waardoor hij ernstig letsel heeft opgelopen. Als gevolg van het letsel ontstond een wildgroei van littekenweefsel in de luchtpijp wat zorgde voor  enorme benauwdheid, moeite met spreken, slikken en hoesten, angst om te stikken en psychische klachten, in een periode van 3 jaar hebben 8 operaties plaatsgevonden waarbij een deel van de luchtpijp is verwijderd en diverse malen een steun in de luchtpijp is geplaatst. Ook deze steun zorgde voor de nodige beperkingen. Bij de laatste operatieve ingreep is de man als gevolg van een aantal complicaties (die vooraf niet voorzienbaar waren) komen te overlijden. Hij was toen 40 jaar oud. De vordering van de man is over­gegaan op zijn erven (echtgenote en 2 dochters).

Smartengeld bij bedrijfsongeval: €85.000,-

Bankwerker/lasser

Ten gevolge van een bedrijfsongeval, stalen bakken vielen van vorkheftruck op een van zijn voeten, moesten 3e en 4e teen van rechtervoet worden geamputeerd; 5 maanden thuis, waarvan 2 maanden met het been in gestrekte toestand. Beoefening van schaatssport niet meer mogelijk, evenals  de duiksport. Fietsen, op racefiets, geeft ook problemen.

Smartengeld bij bedrijfsongeval: €3.403,-

Medewerker technisch installatiebureau, 19 jaar

Bedrijfsongeval met ernstig knieletsel als gevolg. Geruime tijd op de orthopedische afdeling van het ziekenhuis opgenomen en daarna revalidatie. Blijvende f,i. 13%. Moet ander werk gaan doen en wordt gehinderd bij zijn hobby’s.

Smartengeld bij bedrijfsongeval: €6.807,-

————————————————————————————————————–
Direct antwoord op uw kans op Smartengeld? Neem nu contact op of test eerst uw kans op smartengeld bij bedrijfsongeval