img Wij hebben de beste smartengeld experts in heel Nederland en adviseren u kosteloos

Smartengeld bij botbreuken aan voet hand arm of been

Smartengeld bij botbreukenStel: U bent slachtoffer geworden van een ongeval met letselschade aan voet, arm of been als gevolg. Dan ervaart u veel (financieel) leed dat veel impact heeft op uw dagelijks leven. Niet alleen lichamelijk heeft u ongemakken van het letsel, maar ook mentaal is het zwaar. In dat geval heeft u recht op een schadevergoeding – ook wel smartengeld genaamd. De bij ons aangesloten specialisten kunnen u gratis helpen om een rechtmatige vergoeding te ontvangen bij een ongeval met letselschade aan ledematen. In elk geval is ons eerste advies voor u altijd GRATIS.

Nemen wij uw zaak in behandeling dan geven wij U de garantie dat onze juridische bijstand voor u verder kosteloos zijn. De kosten van onze specialisten worden direct berekend aan de verantwoordelijke partij voor uw letsel. Deze is bij de wet verplicht om deze te betalen waardoor u NOOIT een factuur te zien krijgt. U kunt zich richten op het herstel van het ongeval en wij doen de rest. Wel zo prettig.

Voorbeelden smartengeld botbreuken

per jaar worden er duizenden uitspraken gedaan m.b.t. smartengeld in geval van een ongeluk met botbreuken. Om u een idee te geven welke smartengeld bedragen hierbij worden uitgekeerd geven wij hieronder een opsomming van 3 voorbeelden.

Timmerman/binnenhuisarchitect, 42 jaar

Tijdens een woordenwisseling met zijn buurman heeft deze hem met een honkbalknuppel op zijn hoofd en zijn voet geslagen. Gevolg was een  hoofdwond die gehecht moest worden en twee gebroken middenvoetsbeentjes. Gedurende 50 dagen a.o,(arbeidsongeschikt).

Uitkering smartengeld botbreuk: €227,-

Amateur voetballer

Tijdens een voetbalwedstrijd door een tegenstander tegen het rechterbeen getrapt. Gevolg was een gebroken kuit- en scheenbeen; 9 dagen ziekenhuisopname, daarna wondstoornis en opnieuw een breuk. Pas na een jaar kon hij het been weer volledig belasten. Geen volledig herstel: sensibiliteitsstoornissen van de voetzool en bewegingsbeperkingen in het enkelgewricht. Volgens AMA-guide 21% f.i. rechterbeen, hetgeen neerkomt op 8% f.i. van de hele mens. Durft niet meer te voetballen (hij was een getalenteerde speler).

Uitkering smartengeld botbreuk: €4.538,-

Man

Ten gevoige van een mishandeling een open fractuur aan het linker kuit- en scheenbeen en tevens verwondingen aan het gelaat, 3 weken ziekenhuisopname met operatie waarbij een externe fixateur is aangebracht. Gedurende 6 a 7 maanden met krukken, afgewisseld door een rolstoel, zich voortbewogen.

Uitkering smartengeld botbreuk: €2.269,-

————————————————————————————————————–
Direct antwoord op uw kans op Smartengeld? Neem nu contact op of test eerst uw kans op smartengeld bij ongeval met botbreuken.