img Wij hebben de beste smartengeld experts in heel Nederland en adviseren u kosteloos

Smartengeld bij een aanrijding of botsing in het verkeer

Stel: U bent slachtoffer geworden van een aanrijding of botsing in het verkeer met letselschade als gevolg. Dan ervaart u veel (financieel) leed dat veel impact heeft op uw dagelijks leven. Niet alleen lichamelijk heeft u ongemakken van het letsel, maar ook mentaal is het zwaar. In dat geval heeft u recht op een schadevergoeding – ook wel smartengeld genaamd. De bij ons aangesloten specialisten kunnen u gratis helpen om een rechtmatige vergoeding te ontvangen bij een aanrijding met letsel. In elk geval is ons eerste advies voor u altijd GRATIS.

Nemen wij uw zaak in behandeling dan geven wij U de garantie dat onze juridische bijstand voor u verder kosteloos zijn. De kosten van onze specialisten worden direct berekend aan de verantwoordelijke partij voor uw letsel. Deze is bij de wet verplicht om deze te betalen waardoor u NOOIT een factuur te zien krijgt. U kunt zich richten op het herstel van de botsing en wij doen de rest. Wel zo prettig.

Voorbeelden smartengeld aanrijding of botsing

per jaar worden er duizenden uitspraken gedaan m.b.t. smartengeld in geval van verkeersongevallen. Om u een idee te geven welke smartengeld bedragen hierbij worden uitgekeerd geven wij hieronder een opsomming van 3 voorbeelden.

Vrachtwagenchauffeur, 46 jaar

Doordat automobilist geen voorrang verleende aan door slachtoffer bestuurde vrachtwagen, zijn auto en vrachtwagen met elkaar in botsing gekomen en is vrachtwagen in sloot beland, Diverse letsels en op de dag van het ongeval al geopereerd. Letsels bestaan uit hersenschudding, whiplashachtige klachten, thoraxtrauma met ribfractuur en kneuzing van het borstbeen en (als meest ernstige letsel) meervoudige onderarmbreuk met blijvende beperkingen. Blijvende f.i. op neurologisch en orthopaedisch gebied 19% van de gehele persoon. Volledig arbeidsongeschikt. Door ongeval niet meer in staat loonvormende arbeid te verrichten en in en rondom woning diverse karweien uit te voeren, Moet noodgedwongen geheel non-actief zijn.

Uitkering smartengeld aanrijding: €18.000,-

Aankomend cafe-eigenaar, 35 jaar

In auto van achteren aangereden door tram toen hij voorgesorteerd stond om linksaf te slaan, Riet meer in staat om cafe van vader over te nemen en voort te zetten. Rb. betrekt in beoordeling de klachten en beperkingen die deskundige heeft vastgesteld, te weten: matig chronisch pijnsyndroom met pijn aan de nek, uitstralend tot het achterhoofd, en pijn aan de linkerschouder en linkerarm, tot in de vingers.

Uitkering smartengeld aanrijding: €5.000,-

Matroos eerste klas, 21 jaar.

Op 5 mei 2001 als bestuurder van een motor aangereden door een auto, met als gevolg een gecompliceerde breuk aan rechterbeen en huiddefecten. Gedurende 8 dagen in ziekenhuis opgenomen geweest, waar o.a. een huidtransplantatie wordt verricht. Verwijdering van pen in februari 2003 leidt weer tot huidinfectie waardoor hij tot zomer 2003 thuis is geweest. F.i. wordt vastgesteld op 5%. Beoefening meeste sporten is niet meer mogelijk. Daarnaast is aanpassingsstoornis met depressieve kenmerken geconstateerd die aan het ongeval kunnen worden toegeschreven.

Uitkering smartengeld aanrijding: €12.500,-

————————————————————————————————————–
Direct antwoord op uw kans op Smartengeld? Neem nu contact op of test eerst uw kans op smartengeld bij een aanrijding of botsing.