img Wij hebben de beste smartengeld experts in heel Nederland en adviseren u kosteloos

Smartengeld bij geweld en mishandeling met letselschade

Stel: U bent slachtoffer geworden van een geweld of mishandeling met letselschade als gevolg. Dan ervaart u veel (financieel) leed dat veel impact heeft op uw dagelijks leven. Niet alleen lichamelijk heeft u ongemakken van het letsel, maar ook mentaal is het zwaar. In dat geval heeft u recht op een schadevergoeding – ook wel smartengeld genaamd. De bij ons aangesloten specialisten kunnen u gratis helpen om een rechtmatige vergoeding te ontvangen bij een mishandeling met letsel. In elk geval is ons eerste advies voor u altijd GRATIS.

Nemen wij uw zaak in behandeling dan geven wij U de garantie dat onze juridische bijstand voor u verder kosteloos zijn. De kosten van onze specialisten worden direct berekend aan de verantwoordelijke partij voor uw letsel. Deze is bij de wet verplicht om deze te betalen waardoor u NOOIT een factuur te zien krijgt. U kunt zich richten op het herstel van de mishandeling en wij doen de rest. Wel zo prettig.

Voorbeelden smartengeld mishandeling of geweld

per jaar worden er duizenden uitspraken gedaan m.b.t. smartengeld in geval van geweldsmisdrijven. Om u een idee te geven welke smartengeld bedragen hierbij worden uitgekeerd geven wij hieronder een opsomming van 3 voorbeelden.

Man

Bij de beroving van zijn mobiele telefoon op straat onder bedreiging een klap op zijn achterhoofd gekregen. De dief stak zijn hand in de broekzak om de telefoon te pakken.

Smartengeld bij deze mishandeling: €75,-

Man, 20 jaar

Tijdens een ruzie tussen groepen jonge mannen heeft hij een harde klap op zijn hoofd gekregen. Hierdoor is hem ernstig hersenletsel toegebracht en een  schedelbasisfractuur. 6 weken ziekenhuisopname, waar hij de eerste dagen in een kunstmatig coma is gehouden. Daarna overgeplaatst naar een revalidatiecentrum. Naast de hersenbeschadiging ook last van blijvende doofheid aan het rechter oor. Onduidelijk of hij helemaal zal herstellen.

Smartengeld bij deze mishandeling: €15.000,-

Man

Met vuist in het gezicht geslagen waardoor hij van een barkruk afviel. Ten gevolge van de klap liep hij een neusbreuk op, een breuk van het neustussenschot met scheuren in het slijmvlies van de neus en een hersenschudding, Voorts heeft hij door de val van de kruk een kleine verdraaiing van de wervelkolom. Een operatieve ingreep, 3 weken a.o. De rechtbank houdt rekening met het feit dat de neus ten gevolge van de klap een scheefstand naar rechts vertoont.

Smartengeld bij deze mishandeling: €1.815,-

————————————————————————————————————–
Direct antwoord op uw kans op Smartengeld? Neem nu contact op of test eerst uw kans op smartengeld bij geweldsmisdrijf..