img Wij hebben de beste smartengeld experts in heel Nederland en adviseren u kosteloos

Smartengeld bij hondenbeet, beet in arm, hand voet of been

Stel: U bent slachtoffer geworden van een hondenbeet met letselschade aan uw ledematen als gevolg. Dan ervaart u veel (financieel) leed dat veel impact heeft op uw dagelijks leven. Niet alleen lichamelijk heeft u ongemakken van het letsel, maar ook mentaal is het zwaar. In dat geval heeft u recht op een schadevergoeding – ook wel smartengeld genaamd. De bij ons aangesloten specialisten kunnen u gratis helpen om een rechtmatige vergoeding te ontvangen bij een beet van een agressieve hond. In elk geval is ons eerste advies voor u altijd GRATIS.

Nemen wij uw zaak in behandeling dan geven wij U de garantie dat onze juridische bijstand voor u verder kosteloos zijn. De kosten van onze specialisten worden direct berekend aan de verantwoordelijke partij voor uw letsel – in dit geval de eigenaar van de hond of haar verzekeraar. Deze is bij de wet verplicht om deze te betalen waardoor u NOOIT een factuur te zien krijgt. U kunt zich richten op het herstel van beet en wij doen de rest. Wel zo prettig.

Voorbeelden smartengeld bij een hondenbeet

per jaar worden er duizenden uitspraken gedaan m.b.t. smartengeld in geval van een hondenbeet. Om u een idee te geven welke smartengeld bedragen hierbij worden uitgekeerd geven wij hieronder een opsomming van 3 voorbeelden.

Man

Door pitbull-terrier gebeten die plotseling uit een auto sprong en die niet aangelijnd was. De msn had een handgemeen met iemand en viel tegen de auto aan. Verwondingen aan linkerhand en linker bovenbeen. (in hoger beroep werd het vonnis van de kantonrechter vernietigd, die de vordering afwees omdat niet duidelijk was wie de eigenaar van de hond was hoewel de man in de auto zich aanvankelijk wel als zodanig kenbaar maakte; de rechtbank oordeelde echter dat de man ten tijde van het incident feitelijk toezicht had op de bij hem in de auto aanwezige hond en dat hij in het houden van dat toezicht nalatig is geweest)

Uitkering smartengeld hondenbeet: €2.269,-

Jonge dame, 23 jaar

Hondenbeet in haar been. 1 week ziekenhuis en daarna nog ruim 2 jaar arbeidsongeschikt. Blijvende littekens met een complicatie in het littekengebied gepaard gaande met stoornissen in de wondgenezing, ontsiering van het litteken en veel pijn. Zij heeft zich gedurende een lange periode moeilijk kunnen bewegen.

Uitkering smartengeld hondenbeet: €2.723,-

Jongetje, 4 jaar

Wordt door een indertijd verboden pitbull-terrier in gezicht gebeten; heeft enige tijd in de bek van de hond vastgezeten. Is 2 dagen in het ziekenhuis opgenomen en door een plastisch chirurg geopereerd. Desondanks heeft hij aan de diverse bijtwonden littekens overgehouden waaraan hij na zijn 18e levensjaar nogmaals door een plastisch chirurg geopereerd zal moeten worden, met daarbij de onzekerheid of die ingreep de littekens zal doen verdwijnen. Daarnaast is dit een zeer traumatische ervaring geweest.

Uitkering smartengeld hondenbeet: €7.000,-

————————————————————————————————————–
Direct antwoord op uw kans op Smartengeld? Neem nu contact op of test eerst uw kans op smartengeld bij een hondenbeet..