img Wij hebben de beste smartengeld experts in heel Nederland en adviseren u kosteloos

Smartengeld bij neusletsel, gebroken neus en verlies aan reuk

smartengeld_neus_letselStel: U bent slachtoffer geworden van ongeval met letselschade aan uw neus als gevolg. Dan ervaart u veel (financieel) leed dat veel impact heeft op uw dagelijks leven. Niet alleen lichamelijk heeft u ongemakken van de beschadigde neus, maar ook mentaal is het zwaar. In dat geval heeft u recht op een schadevergoeding – ook wel smartengeld genaamd. De bij ons aangesloten specialisten kunnen u gratis helpen om een rechtmatige vergoeding te ontvangen bij een ongeval met neusletsel. In elk geval is ons eerste advies voor u altijd GRATIS.

Nemen wij uw zaak in behandeling dan geven wij U de garantie dat onze juridische bijstand voor u verder kosteloos zijn. De kosten van onze specialisten worden direct berekend aan de verantwoordelijke partij voor uw neusletsel – meestal een verzekeraar. Deze is bij de wet verplicht om deze te betalen waardoor u NOOIT een factuur te zien krijgt. U kunt zich richten op het herstel van uw neus en wij doen de rest. Wel zo prettig.

Voorbeelden smartengeld bij neusletsel

per jaar worden er duizenden uitspraken gedaan m.b.t. smartengeld in geval van neusletsel. Om u een idee te geven welke smartengeld bedragen hierbij worden uitgekeerd geven wij hieronder een opsomming van 3 voorbeelden.

Man

Met een autoradio tegen het hoofd geslagen. Hierdoor heeft hij een gebroken neus opgelopen, waarvoor operatie niet noodzakelijk maar toch een specialist gezocht. Neus is nog steeds gevoelig.

Smartengeld bij neusletsel: €400,-

Assistent deurwaarder, 29 jaar

Italiaanse vrouw overkomt in Joegoslavië verkeersongeval. Hersenbeschadiging, fracturen aan schedel, oogkasbreuk en zeer ernstige verminking aan  het gezicht. Meerdere malen ziekenhuisopname, o.a. ook voor plasticchirurgische ingrepen. Blijvend reuk- en smaakverlies; zeer ontsierende littekens op het gezicht.

Smartengeld bij neusletsel: €13.613,-

Palletwagenchauffeur, 17 jaar

Na woordenwisseling met vuist tegen het hoofd geslagen, op de grond gevallen en daarna nogmaals geslagen in het gezicht. Bloedneus, twee gezwollen ogen en een opgezwollen neus, waarvan bleek dat het tussenschot en rechter zijschot waren gebroken; operatief rechtgezet; 2 weken niet kunnen werken. Blijvende gevolgen: een dikke plek op de neus, moet zijn neus nu dagelijks snuiten en is snel verkouden.

Smartengeld bij bedrijfsongeval: €1.108,-

————————————————————————————————————–
Direct antwoord op uw kans op Smartengeld? Neem nu contact op of test eerst uw kans op smartengeld bij een neusletsel..