img Wij hebben de beste smartengeld experts in heel Nederland en adviseren u kosteloos

Smartengeld bij oogletsel en verlies aan zicht

Stel: U bent slachtoffer geworden van ongeval met letselschade aan uw ogen als gevolg. Dan ervaart u veel (financieel) leed dat veel impact heeft op uw dagelijks leven. Niet alleen lichamelijk heeft u ongemakken van de beschadigde ogen, maar ook mentaal is het zwaar. In dat geval heeft u recht op een schadevergoeding – ook wel smartengeld genaamd. De bij ons aangesloten specialisten kunnen u gratis helpen om een rechtmatige vergoeding te ontvangen bij een ongeval met oogletsel. In elk geval is ons eerste advies voor u altijd GRATIS.

Nemen wij uw zaak in behandeling dan geven wij U de garantie dat onze juridische bijstand voor u verder kosteloos zijn. De kosten van onze specialisten worden direct berekend aan de verantwoordelijke partij voor uw oogletsel. Deze is bij de wet verplicht om deze te betalen waardoor u NOOIT een factuur te zien krijgt. U kunt zich richten op het herstel van uw oogletsel en wij doen de rest. Wel zo prettig.

Voorbeelden smartengeld bij oogletsel

per jaar worden er duizenden uitspraken gedaan m.b.t. smartengeld in geval van oogletsel. Om u een idee te geven welke smartengeld bedragen hierbij worden uitgekeerd geven wij hieronder een opsomming van 3 voorbeelden.

CV-monteur

Met een bierglas in het gezicht en op het hoofd geslagen. Hierdoor blijvend letsel aan het linker oog. Tweemaal ziekenhuisopname, in totaal 11 dagen. Andere oog was al slecht. Kan zijn beroep niet meer uitoefenen. Ernstige psychische gevolgen.

Uitkering smartengeld oogletsel: €2.000,-

Man

Slachtoffer van een roofoverval in zijn woning, waarbij gebruik is gemaakt van een vuurwapen en een stroomstootwapen. Hij is met handen en voeten vastgebonden en zijn mond werd met tape dichtgeplakt, Er is gebruik gemaakt van fors fysiek geweld, waardoor hij een kies moet missen en ernstig oogletsel heeft opgelopen. De overvallers hebben het vuurwapen op de man gericht en gericht gehouden.

Uitkering smartengeld oogletsel: €5.000,-

Man

Tijdens carnaval door twee mannen overvallen met de bedoeling hem te beroven. Hierbij werd hij met een knuppel op het hoofd geslagen en met een mes op meerdere plaatsen in zijn lichaam gestoken, waarvan er een ong. 10 cm van zijn hart. Enorm veel bloedverlies. Ten gevolge hiervan heeft hij diverse operaties moeten ondergaan, waarbij zijn milt werd verwijderd. Gedurende drie dagen sprake van levensgevaar. Grote gevolgen voor de man, met name is zijn gezichtsvermogen dusdanig verslechterd dat de kwaliteit van zijn leven ernstig is aangetast. Hij kan niet meer autorijden en ziet te slecht om te kunnen lezen en vissen. Grote gevoelens van angst en onzekerheid overgebleven.

Uitkering smartengeld oogletsel: €5.404,-

————————————————————————————————————–

Direct antwoord op uw kans op Smartengeld? Neem nu contact op of test eerst uw kans op smartengeld bij een oogletsel..