img Wij hebben de beste smartengeld experts in heel Nederland en adviseren u kosteloos

Smartengeld bij oorletsel en verlies aan gehoor

Stel: U bent slachtoffer geworden van ongeval met letselschade aan uw oren als gevolg. Dan ervaart u veel (financieel) leed dat veel impact heeft op uw dagelijks leven. Niet alleen lichamelijk heeft u ongemakken van de beschadigde oren, maar ook mentaal is het zwaar. In dat geval heeft u recht op een schadevergoeding – ook wel smartengeld genaamd. De bij ons aangesloten specialisten kunnen u gratis helpen om een rechtmatige vergoeding te ontvangen bij een ongeval met oorletsel. In elk geval is ons eerste advies voor u altijd GRATIS.

Nemen wij uw zaak in behandeling dan geven wij U de garantie dat onze juridische bijstand voor u verder kosteloos zijn. De kosten van onze specialisten worden direct berekend aan de verantwoordelijke partij voor uw oorletsel. Deze is bij de wet verplicht om deze te betalen waardoor u NOOIT een factuur te zien krijgt. U kunt zich richten op het herstel van uw oren en wij doen de rest. Wel zo prettig.

Voorbeelden smartengeld bij oorletsel

per jaar worden er duizenden uitspraken gedaan m.b.t. smartengeld in geval van oorletsel. Om u een idee te geven welke smartengeld bedragen hierbij worden uitgekeerd geven wij hieronder een opsomming van 3 voorbeelden.

Bootsman

Geslagen en geschopt, waardoor hij gehoorverlies rechts heeft opgelopen, door de deskundige vastgesteld op 40 dB, duizeligheid en bloeduitstorting aan het rechteroog. 14 dagen ziekenhuisopname. Gedurende geruime tijd niet kunnen werken.

Uitkering smartengeld oorletsel: €1.815,-

Handelaar

Tijdens een verblijf in Bulgarije is hij onder bedreiging met een geweer gedurende ong. een etmaal opgesloten in een koetcel. Voorts is hij van zijn geld (ong. 6 9.076,-) beroofd en werd hij gedwongen zijn vrouw een bedrag van €22.689,- te laten overmaken. Ook werd hij mishandeld waarbij hij letsel aan zijn trommelvlies opliep.

Uitkering smartengeld oorletsel: €2.269,-

Meisje, 15 jaar

Tijdens de vakantie van haar vader klappen in het gezicht en tegen de oren gehad. Bij thuiskomst stelde de huisarts een trommelvliesperforatie vast. Het trommelvlies is genezen, maar de deskundigen stellen een gehoorverlies aan de linkerzijde van 10-15 dB vast en tevens een binnenoorverlies vanaf 1000 Hz oplopend tot een rnaxirnaal verlies van 15 dB. Verder heeft zij last van oorsuizingen. Aan de beschadiging van het binnenoor kan niets gedaan worden.

Uitkering smartengeld oorletsel: €4.538,-

————————————————————————————————————–
Direct antwoord op uw kans op Smartengeld? Neem nu contact op of test eerst uw kans op smartengeld bij een oorletsel..