img Wij hebben de beste smartengeld experts in heel Nederland en adviseren u kosteloos

Smartengeld bij psychische letselschade en verminderde levensvreugde

Stel: U bent slachtoffer geworden van ongeval met psychische letselschade of verminderde levensvreugde als gevolg. Dan ervaart u veel (financieel) leed dat veel impact heeft op uw dagelijks leven. Niet alleen lichamelijk heeft u ongemakken, maar ook mentaal is het zwaar. In dat geval heeft u recht op een schadevergoeding – ook wel smartengeld genaamd. De bij ons aangesloten specialisten kunnen u gratis helpen om een rechtmatige vergoeding te ontvangen bij een ongeval met psychisch letsel. In elk geval is ons eerste advies voor u altijd GRATIS.

Nemen wij uw zaak in behandeling dan geven wij U de garantie dat onze juridische bijstand voor u verder kosteloos zijn. De kosten van onze specialisten worden direct berekend aan de verantwoordelijke partij voor uw verminderde levensvreugde. Deze is bij de wet verplicht om deze te betalen waardoor u NOOIT een factuur te zien krijgt. U kunt zich richten op het herstel van uw letsel en wij doen de rest. Wel zo prettig.

Voorbeelden smartengeld bij psychische letselschade

per jaar worden er duizenden uitspraken gedaan m.b.t. smartengeld in geval psychisch letsel. Om u een idee te geven welke smartengeld bedragen hierbij worden uitgekeerd geven wij hieronder een opsomming van 3 voorbeelden.

Marokkaanse man

Door zijn ex-vriendin en haar man met een mes bedreigd en met een vuurwapen beschoten, waarbij hij licht gewond is geraakt. Door deze traumatische gebeurtenis heeft hij last van posttraumatische stoornissen (concentratiestoornissen, angstgevoelens en depressieve buien). De deskundige acht de prognose, mede gezien het persisterend karakter ervan, niet gunstig. Ook het herstel van de arbeidsgeschiktheid wordt vooralsnog niet verwacht.

Uitkering smartengeld psychisch letsel: €4.538,-

Serveerster

s’ Avonds op weg naar huis van haar werk van haar fiets afgerukt en mishandeld. Ten gevolge hiervan buiten bewustzijn geraakt; 9 dagen in het ziekenhuis gelegen. Ten gevolge van deze gebeurtenis ernstige depressie naast angsten en cognitieve functiestoornissen, hetgeen een ernstig verlies van de kwaliteit van het leven betekent. De rechtbank kent geindexeerd voor het ziekenhuisverblijf en geindexeerd, voor de psychische schade.

Uitkering smartengeld psychisch letsel: €11.947,-

Taxichauffeur

Door een passagier overvallen en onder bedreiging met een mes gedwongen zijn portemonnee af te geven, waarbij hij met de dood werd bedreigd. Bij de worsteling is hat hem gelukt de overvaller uit de taxi te duwen. Ten gevolge van de overval heeft hij een posttraumatisch stresssyndroom opgelopen, waarvoor hij gesprekstherapie heeft gekregen. Door de overval is hijgedurende ruim 3,5 jaar arbeidsongeschikt geworden.

Uitkering smartengeld psychisch letsel: €3.500,-

————————————————————————————————————–
Direct antwoord op uw kans op Smartengeld? Neem nu contact op of test eerst uw kans op smartengeld bij verminderde levensvreugde..