img Wij hebben de beste smartengeld experts in heel Nederland en adviseren u kosteloos

Smartengeld bij rugletsel zoals een gebroken rug

Stel: U bent slachtoffer geworden van een ongeval met rugletsel zoals een gebroken rug als gevolg. Dan ervaart u veel (financieel) leed dat veel impact heeft op uw dagelijks leven. Niet alleen lichamelijk heeft u ongemakken, maar ook mentaal is het zwaar. In dat geval heeft u recht op een schadevergoeding – ook wel smartengeld genaamd. De bij ons aangesloten specialisten kunnen u gratis helpen om een rechtmatige vergoeding te ontvangen bij een ongeval met rugletsel. In elk geval is ons eerste advies voor u altijd GRATIS.

Nemen wij uw zaak in behandeling dan geven wij U de garantie dat onze juridische bijstand voor u verder kosteloos zijn. De kosten van onze specialisten worden direct berekend aan de verantwoordelijke partij voor uw verminderde levensvreugde. Deze is bij de wet verplicht om deze te betalen waardoor u NOOIT een factuur te zien krijgt. U kunt zich richten op het herstel van uw rugletsel en wij doen de rest. Wel zo prettig.

Voorbeelden smartengeld bij rugletsel

per jaar worden er duizenden uitspraken gedaan m.b.t. smartengeld in geval van rugletsel zoals een gebroken rug. Om u een idee te geven welke smartengeld bedragen hierbij worden uitgekeerd geven wij hieronder een opsomming van 3 voorbeelden.

Directeur meubelfabriek, 37 jaar

Wegens rugklachten geopereerd. Bij deze operatie zijn een paar zenuwwortels beschadigd (L5 en Sl). Hierop is een hele reeks van behandelingen gevolgd met diverse operaties, echter zonder resultaat. De beschadiging van de wortelzenuwen hebben tot gevolg gehad dat hij voortdurend pijn heeft in de rechterbil, -been en -voet. Volledig a.o. geworden. Smartengeld voor de constante pijn (waarbij wel rekening wordt gehouden met de lage pijngrens van de man), de 100% arbeidsongeschiktheid en het additionele leed ten gevolge van de vele behandelingen

Smartengeld bij rugletsel: €34.034,-

Man

Bedrijfsongeval. Terwijl hij op ong. 3 meter hoogte werkte in een laadbak van een heftruck, kwam deze door een foutieve handeling van een ander met een klap op de grond. Hierdoor kwam hij hard op beide hielbenen terecht. Ten gevolge hiervan heeft hij blijvende rugklachten en last van zijn linker hiel. Aanvankelijk niet kunnen werken, na een jaar arbeidsongeschikt verklaard voor 46-56%, voornamelijk wegens de rugklachten. Onvoldoende aannemelijk geworden dat de lage rugklachten uitsluitend ongevalsgevolg zijn. Hiermee is rekening gehouden bij de vaststelling van het smartengeld.

Smartengeld bij rugletsel: €6.000,-

Vrouw, 34 jaar

Op de fiets door een auto aangereden, waardoor zij via de motorkap op de straat is gevallen. Bij onderzoek in het ziekenhuis bleek dat zij drukpijn had over de gehele wervelkolom en een breukje in het linker kuitbeen. De specialist kon geen neurologische afwijkingen vinden, Wel gedurende enige tijd onder behandeling geweest wegens nek- en rugklachten. Direct na het ongeval 2 maanden a.o. geweest. In haar actieve sportbeoefening beperkt door de pijnklachten. ln totaal 3 jaar diverse behandelingen ondergaan.

Smartengeld bij rugletsel: €6.126,-

————————————————————————————————————–
Direct antwoord op uw kans op Smartengeld? Neem nu contact op of test eerst uw kans op smartengeld bij rugletsel..