img Wij hebben de beste smartengeld experts in heel Nederland en adviseren u kosteloos

Smartengeld bij whiplash, nekpijn of nekletsel

Stel: U bent slachtoffer geworden van een ongeval met whiplash, nekpijn of nekletsel als gevolg. Dan ervaart u veel (financieel) leed dat veel impact heeft op uw dagelijks leven. Niet alleen lichamelijk heeft u ongemakken, maar ook mentaal is het zwaar. In dat geval heeft u recht op een schadevergoeding – ook wel smartengeld genaamd. De bij ons aangesloten specialisten kunnen u gratis helpen om een rechtmatige vergoeding te ontvangen bij een ongeval met whiplashletsel. In elk geval is ons eerste advies voor u altijd GRATIS.

Nemen wij uw zaak in behandeling dan geven wij U de garantie dat onze juridische bijstand voor u verder kosteloos zijn. De kosten van onze specialisten worden direct berekend aan de verantwoordelijke partij voor uw whiplash. Deze is bij de wet verplicht om deze te betalen waardoor u NOOIT een factuur te zien krijgt. U kunt zich richten op het herstel van uw nekletsel en wij doen de rest. Wel zo prettig.

Voorbeelden smartengeld bij whiplash

per jaar worden er duizenden uitspraken gedaan m.b.t. smartengeld in geval van whiplash rug. Om u een idee te geven welke smartengeld bedragen hierbij worden uitgekeerd geven wij hieronder een opsomming van 3 voorbeelden.

Chauffeur bestelauto, 43 jaar

In de bestelauto van opzij aangereden. Gevolg waren whiplashgerelateerde klachten. Direct na het ongeval had hij zware hoofdpijn en na te hebben geslapen, kon hij zijn hoofd slecht bewegen en had hij nog steeds hoofdpijn. Bij de vaststelling heeft het hof gekeken naar vergelijkbare gevallen.

Smartengeld bij whiplash: €2.269,-

Vrouw, 31 jaar

In haar auto van achteren aangereden. Hierdoor heeft zij een whiplash opgelopen zich uitend in chronische pijnklachten in het hoofd-, hals- en schoudergebied, concentratieproblemen en chronische vermoeidheid. Hierdoor beperkingen in het uitvoeren van huishoudelijke werkzaamheden en bij loonvormende arbeid. De f.i. is vastgesteld op 5%.

Smartengeld bij whiplash: €7.000,-

Rijinstructeur, 40 jaar

Ten gevolge van een verkeersongeval nekletsel opgelopen in de vorm van een whiplashlaesie. Dagelijks geconfronteerd met hoofd- en nekpijn. Hierdoor kan hij zijn werk ais rijinstructeur niet meer uitoefenen en wordt hij belemmerd in zijn hobby’s (o.a. zeilen (water)skiën, motorrijden). De f.i. is vastgesteld op 4%.

Smartengeld bij whiplash: €9.076,-

————————————————————————————————————–
Direct antwoord op uw kans op Smartengeld? Neem nu contact op of test eerst uw kans op smartengeld bij whiplash, nekpijn of nekletsel..