img Wij hebben de beste smartengeld experts in heel Nederland en adviseren u kosteloos

Smartengeld voor ondernemers en zelfstandigen

smartengeld ondernemer & zelfstandigeStel: U bent slachtoffer geworden van een ongeval met letselschade als gevolg. Als ondernemer ervaart u veel (financieel) leed dat veel impact heeft op uw dagelijks leven. Niet alleen lichamelijk heeft u ongemakken, maar ook mentaal is het zwaar. In dat geval heeft u recht op een schadevergoeding – ook wel smartengeld genaamd. De bij ons aangesloten specialisten kunnen u gratis helpen om een rechtmatige vergoeding te ontvangen bij een ongeval letsel als zelfstandige. In elk geval is ons eerste advies voor u altijd GRATIS.

Nemen wij uw zaak in behandeling dan geven wij U de garantie dat onze juridische bijstand voor u verder kosteloos zijn. De kosten van onze specialisten worden direct berekend aan de verantwoordelijke partij voor uw letselschade als ondernemer. Deze is bij de wet verplicht om deze te betalen waardoor u NOOIT een factuur te zien krijgt. U kunt zich richten op het herstel van uw letsel en wij doen de rest. Wel zo prettig.

Voorbeelden smartengeld als ondernemer

per jaar worden er duizenden uitspraken gedaan m.b.t. smartengeld in geval van letselschade als ondernemer. Om u een idee te geven welke smartengeld bedragen hierbij worden uitgekeerd geven wij hieronder een opsomming van 3 voorbeelden.

Klusjesman, zelfstandig ondernemer, 37 jaar

Op zijn brommer aangereden door een auto waardoor middenvoetsbeentje is gebroken en een ander bot in de rechtervoet is gescheurd. Arbeidsongeschikt. Rechtbank concludeert uit stukken dat hij een goed vakman was, in staat om met zijn handen grote hoeveelheden werk te verzetten en behoorlijke omzet te draaien. Als ondernemer schoot hij echter volledig tekort. Bij vaststellen smartengeld wordt mede rekening gehouden met aan het ongeval verbonden ‘voordeel’ dat hij zijn belastingschulden kan voldoen uit zijn schadevergoeding, waar het zonder ongeval werd betwijfeld of hij een dergelijke belastingaanslag op had kunnen brengen.

Smartengeld zelfstandig ondernemer: €10.000,-

Zelfstandig ondernemer

Op de Amstel in zijn skiff van achteren aangevaren door een achtpersoons roeiboot. Het letsel dat hij door de aanvaring heeft opgelopen is een aanzienlijk hematoom op bekken, rug en billen, waardoor hij zich nauwelijks kon bewegen of kon zitten, Na ong. 4 a 5 weken werden de klachten minder. 2 a 3 maanden geheel arbeidsongeschikt geweest. Lange tijd orthomanuele en fysiotherapeutische behandeling nodig. Waar Rb. de eigen schuld nog op 30% stelde, omdat skiffeur onvoldoende achterom heeft gekeken, oordeelt het hof dat sprake is van 15% eigen schuld; dit vanwege de aanzienlijk grotere kinetische energie van de acht ten opzichte van de skiff.

Smartengeld zelfstandig ondernemer: €4.000,-

Ondernemer

Man staat met trap in de hand op de stoep. Uit een uitrit komt een auto die tegen trap aanrijdt, waardoor trap tegen knie van man aankomt met als gevolg een kneuzing van de tuberositas tibiae. Blijvende knieklachten, waardoor beperkingen bij langdurig autorijden, maximale loopafstand, kluswerk in en rond de woning en sporten (waterskien).

Smartengeld zelfstandig ondernemer: €1.250,-

————————————————————————————————————–
Direct antwoord op uw kans op Smartengeld? Neem nu contact op of test eerst uw kans op smartengeld als ondernemer..