img Wij hebben de beste smartengeld experts in heel Nederland en adviseren u kosteloos

Kosteloos advies bij smartengeld?

Snelnaar-smartegeldberekenen

Voor u wellicht een vraag. Voor ons de dagelijkse praktijk. In Nederland is het zo geregeld dat wanneer u onze hulp inschakelt en de andere partij is aansprakelijk dat zij onze rekeningen betalen. U krijgt NOOIT een factuur te zien, tenzij u er om vraagt.

Zoals in bovenstaande alinea aangegeven is bij erkenning van de aansprakelijkheid de aansprakelijke partij altijd verplicht om onze facturen te betalen. Maar wat als de aansprakelijkheid achteraf niet erkend wordt? Bij veel bureaus bent u dan zelf verplicht de gemaakte kosten te betalen.

Bij onze letselschade juristen is dat NIET zo. Als wij na het eerste (meestal telefonisch) gratis adviesgesprek besluiten om uw zaak in behandeling te nemen. Dan betaald u, ook als de zaak niet gewonnen wordt, helemaal niets. Voor ons is dat een extra dienstverlening naar onze klanten en een stukje bedrijfsrisico. Voor u betekent het zekerheid op kosteloze juridische bijstand bij uw letsel.

Wel zo prettig toch zo’n adres waar u weet waar u aan toe bent?

Wilt u direct weten wat uw kansen zijn op het winnen van uw letselschadezaak en het verkrijgen van een schadevergoeding? Doe dan direct de SMARTENGELDTEST.